logofotoVanaf het afronden van de Fotovakschool in 1982 ben ik als zelfstandig Vakfotograaf actief, naast mijn winkel bezat ik een ruime Studio met een oppervl. van +/- 60m2, hierdoor kan ik nagenoeg elke vorm van fotografie leveren, maar
vanaf februari 2020 hebben we de studio/winkel gesloten en verkocht, wel blijf ik fotograferen, alleen zonder studio.

Mijn vakgebied is sociale fotografie.

Kinderen, Familie/gezin, Volwassene Portretten, Dieren, Bruidsreportages, daarnaast ook Interieur, Architectuur en Bedrijfsreportages, en als muziekliefhebber ben ik ook vaak bij concerten te vinden, en heb dan uiteraard de ook een camera bij mij.

Er heeft in de laatste jaren, door de digitalisering, een grote verandering plaatsgevonden in de fotografie, en daardoor is het veel toegankelijker geworden voor veel mensen.

Maar fotografie is meer dan een goede camera met een computer en het volgen van een cursus, daarom is het voor mij nog steeds de uitdaging om mij kwalitatief hierin te kunnen onderscheiden.

Voor mij is het dan ook nog steeds noodzakelijk om met collega’s vakfotografen via workshops en bijeenkomsten van gedachten te wisselen en weer nieuwe ideeën op te doen.